DE COMPETENTIES VAN VDL ASSEMBLY:

DESIGN FOR MANUFACTURING

Design for Manufacturing

Optimalisatie van Ontwerp voor Productie

Bij VDL Assembly beschouwen we Design for Manufacturing als een essentiële competentie in ons proces. Onze ervaren engineers staan klaar om in een vroeg stadium van het ontwerpproces samen met u aan de slag te gaan. We streven ernaar om niet alleen uw ideeën te realiseren, maar ook om ze te optimaliseren voor efficiënte productie. Door problemen in het productieproces tijdig op te sporen en aan te passen, optimaliseren we uw product voor maakbaarheid, wat resulteert in lagere kosten, meer flexibiliteit en kortere levertijden.

Klantgerichte Engineeringondersteuning

Ons toegewijde team van engineers werkt nauw met u samen, vanaf het eerste concept tot aan de uiteindelijke productie. Met onze diepgaande kennis en expertise op het gebied van ontwerp en engineering zorgen we ervoor dat uw producten niet alleen technisch haalbaar zijn, maar ook kosteneffectief en efficiënt te produceren. We adviseren u graag of nemen het proces zelfs geheel uit handen, in samenwerking met onze engineeringpartners, om dure wijzigingen achteraf te voorkomen en zekerheid te bieden bij het ingaan van serieproductie.

Bij VDL Assembly staat klantgerichtheid centraal, en daarom hechten we veel waarde aan samenwerking met onze klanten. Waar nodig kunnen we ook prototypen bouwen als onderdeel van onze productontwikkelingsmethode, om ervoor te zorgen dat uw visie optimaal wordt gerealiseerd.