de competenties van VDL Assembly

Module &

Machinebouw

Module & Machinebouw

Bij VDL Assembly streven we voortdurend naar vooruitgang in de ontwikkeling, productie en assemblage van mechatronische modules & machines in diverse markten, met kostenefficiëntie en gezamelijke groei als kernprincipes. Wij ondersteunen bedrijven door hen te helpen met kostenefficiënte oplossingen, waardoor ze hun modules en machines op een betaalbare en schaalbare manier kunnen ontwikkelen.

Machinebouw voor apparaten

Wij ontwerpen, ontwikkelen, testen, bouwen én verbeteren machines en apparaten in verschillende industrieën, zoals verpakkingsmachines, zuivelinstallaties en machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Door middel van eventuele co-engineering streven we naar oplossingen op maat, waardoor onze klanten kunnen groeien terwijl wij zorgen voor een optimale technologische ondersteuning.

 

Een kwalitatief hoogwaardig productieproces

Een efficiënt productieproces is van essentieel belang voor het leveren van hoogwaardige producten. Bij VDL Assembly hebben we ons toegewijd aan het optimaliseren van ons productieproces om de kwaliteit, snelheid en kostenefficiëntie te verbeteren.

Sub- en totale assemblage

Bij VDL Assembly beschikken we over uitgebreide expertise in het verder assembleren van hoogwaardige componenten. We voeren zowel sub-assemblage als totale assemblage uit in onze goed uitgeruste productiefaciliteit. Dankzij het gebruik van total quality management en nauwgezette montagetechnieken, kunnen we hoogwaardige producten leveren die voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en een gegarandeerde optimale nauwkeurigheid bieden.

Machinebouw voor diverse markten

Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw voor verschillende markten, waaronder Healthcare, Foodtech, Energy & Mechatronic Assembly. Onze focus ligt op het continu streven naar verbetering en groei samen met onze partners, waarbij we innovatieve oplossingen ontwikkelen die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit, duurzaamheid en kostenefficiëntie.