DE COMPETENTIES VAN VDL ASSEMBLY

supply chain

management

Ketenregisseur Supply Chain

VDL Assembly heeft als specialisatie het optimaliseren van de supply chain voor submodules en eindproducten. Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, ons doel is om onze klanten volledig te ontzorgen van alle uitdagingen die zich in een supply chain kunnen voordoen. Van onbetrouwbare leveranciers tot mogelijke knelpunten en kwaliteitsproblemen, wij nemen het graag uit handen.

Lees meer over Wat is supply chain?

Supply chain processen optimaliseren

Bij VDL Assembly zijn we voortdurend bezig met het optimaliseren van het productieproces. Als Supply Engineer zijn we continu gericht op het optimaliseren van onze supply chain, waarbij we streven naar juiste aantallen en naadloze integratie in de productie. Door te focussen op efficiëntie verminderen we voorraden en verkorten we levertijden, terwijl we tegelijkertijd kosten besparen. Met onze combinatie van snel schakelen een en sterke inkoopkracht, zorgen we ervoor dat we samen met onze partners, zij aan zij, kunnen groeien en onze doelstellingen realiseren.

 

Supply chain voor submodules en eindproducten

Bij VDL Assembly hebben we een unieke positie binnen VDL Groep als assembleur van sub- en eindmodules. Hierdoor kunnen onze klanten profiteren van speciale inkoopprijzen voor standaardonderdelen en kunnen we hoogwaardige producten sourcen, zowel binnen als buiten VDL Groep.

Het belang van goede partners

Bij VDL Assembly geloven we in de kracht van samenwerking met aangewezen leveranciers. Dit stelt ons in staat om op efficiënte wijze hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten, met voorafgaande kennis van het product, wat lange opstarttrajecten voorkomt.

Elke maand beoordelen we onze leveranciers op betrouwbaarheid en prestaties, waardoor we onze processen zo lean mogelijk kunnen inrichten en risico's op restvoorraad en onnodige opslagkosten kunnen minimaliseren. We streven voortdurend naar verbetering, zowel op technisch als op productievlak, door nauw samen te werken met onze leveranciers.