WIJ ZIJN VDL ASSEMBLY

WIJ ZIJN DÉ PRODUCTIEPARTNER
VOOR HEALTHCARE 

De Healthcare industrie:

KWALITEIT IS DE STANDAARD

Bij VDL Assembly zijn we gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige modules en systemen voor de medische en farmaceutische industrieën. Met vele jaren aan ervaring en deskundigheid, zijn wij uw betrouwbare partner voor de productie van apparatuur die voldoet aan de medische norm (ISO 13485).

 

We begrijpen de kritische eisen van deze sectoren: precisie, betrouwbaarheid en naleving van strenge normen en regelgeving. Maar bij VDL Assembly gaan we verder. Wij streven we naar een nauwgezet proces waarbij we ook meedenken over de maakbaarheid van het product. Stap voor stap, met een zorgvuldige structuur en controle, nemen we het productieproces onder handen terwijl we de kwaliteit waarborgen.

 
Dit geldt voor elke fase binnen onze volledige supply chain, waarbij we erop toezien dat onze leveranciers aan strenge kwaliteitsmanagementnormen voldoen en dat de kwaliteit van het productieproces naadloos wordt overgenomen. Onze modules en systemen ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste normen voldoen.

Hier stopt het niet. Wij zijn gedreven om bij te dragen aan de vormgeving van de toekomst van medische apparatuur, waarbij we streven naar innovatie en vooruitgang. We geloven dat continu opzoek gaan naar verbetering de sleutel is tot het optimaliseren van de gezondheidszorg. 

Lees meer
Lees meer

Neem contact op met onze

Accountmanager

  MAIL