MECHATRONIC ASSEMBLY:

VAN CONCEPT TOT REALITEIT

Van kleinschalige prototypes,

tot grootschalige visies

Bij VDL Assembly is het onze missie om uw idee tot leven te brengen door hoogwaardige mechatronische assemblage-oplossingen te bieden. Met decennia aan ervaring en expertise zijn wij uw betrouwbare partner voor het vervaardigen van apparatuur die voldoet aan de strengste normen in diverse industrieën. Wij ondersteunen start-ups door hen te helpen met kostenefficiënte oplossingen, waardoor ze hun mechatronische systemen op een betaalbare en schaalbare manier kunnen ontwikkelen.

 

Of u nu een startup bent met een revolutionair idee of een gevestigd bedrijf met een ambitieus project, wij bieden ondersteuning bij elke stap. We kunnen u helpen met het ontzorgen van de productie door de supply chain uit handen te nemen en mee te denken over maakbaarheid. Onze brede ervaring strekt zich uit over diverse sectoren, waardoor we flexibel zijn en in staat om aan verschillende behoeften te voldoen.


Wij begrijpen de cruciale eisen van uw sector, zoals nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en naleving van strikte normen en regelgeving. Maar onze aanpak gaat verder. Door standaardisatie van productieprocessen kunnen we alle mechatronische systemen op een kostenefficiënte manier seriematig bouwen. Ons kwaliteitsmanagementsysteem zorgt ervoor dat elk detail met zorg gerealiseerd wordt en strenge kwaliteitscontroles doorloopt.


Bij VDL Assembly gaan we verder dan alleen het creëren van jouw producten. We zijn gedreven om voortdurende innovatie en vooruitgang te realiseren, waarbij we zij aan zij werken met onze partners, leveranciers en medewerkers om gezamenlijk te verbeteren.

Lees meer
Lees meer

Neem contact op met onze

Accountmanager

  MAIL