Switch naar de techniek met een zij-instroomtraject bij VDL

Wil jij aan de slag als lasser, maar heb je nog niet de nodige kennis en ervaring? Dan is een zij-instroomtraject bij VDL de uitkomst! Dit biedt jou de mogelijkheid om te werken onder contract van VDL en tegelijkertijd te worden opgeleid tot lasser of lasrobot operator. Tijdens onze informatieavond op 20 september in Hapert vertellen we je graag meer.

Voor wie is een zij-instroomtraject bedoeld?

Zij-instromen is mogelijk voor iedereen met interesse in techniek. Ervaring is dus niet nodig. Of je nu net klaar bent met school, of al langere tijd werkt en een keer iets anders wil: iedereen is welkom.

Heb je al ervaring als lasser, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil je doorgroeien naar een hoger niveau? Dan nodigen we je ook graag uit voor de informatieavond op 20 september. Tijdens zogenaamde ‘speeddates’ met collega's van verschillende VDL-bedrijven, kun je onderzoeken of VDL bij jou past.

Wat houdt een zij-instroomtraject in?

Tijdens een zij-instroomtraject combineer je werken met leren. Dit betekent dat je de ene dag aan het werkt bent en de andere dag een opleiding volgt. Je krijgt direct salaris voor je baan bij VDL en daarnaast wordt je volledige opleiding vergoed.

Welke bedrijven zijn aanwezig tijdens de infoavond?

Op 20 september maak je kennis met vier VDL-bedrijven, namelijk: VD Leegte Metaal, VDL Container Systems, VDL TIM Hapert en VDL VDS Technische Industrie. Deze VDL-bedrijven uit Hapert vertellen je graag meer over de carrièrekansen die je als lasser bij VDL krijgt.

Meer weten of aanmelden? Ga dan naar www.werkenbijvdl.nl/lassen.