VDL’s online platform OrderOn.com zet nieuwe stappen

Online platform OrderOn.com wordt uitgebreid. Zusterbedrijven VDL HMI en VDL Industrial Modules sluiten zich aan bij dit digitaal platform voor metaalbewerking van VDL Groep. Het online platform wordt eveneens uitgebreid met nieuwe bewerkingen en nieuwe materialen. Deze samenwerking versterkt de positie van OrderOn.com als hét platform waar hoogwaardige metaalbewerkingsdiensten online samenkomen. VDL Groep heeft in 2022 bij zijn toeleveringsbedrijf VDL Technics, in Boxtel, OrderOn.com gelanceerd.

Bredere keuze in metaalbewerking

OrderOn.com maakt het eenvoudig om lasersnijden en kanten van metaal uit te besteden. Het online platform staat inmiddels bekend als het meest gebruiksvriendelijke platform in de markt. VDL HMI, in Helmond, specialist in de metaalbewerkingsindustrie, voegt zijn expertise van buislasersnijden toe aan OrderOn.com. Door het toevoegen van deze bewerking is het naast plaatwerk nu ook mogelijk om metalen buizen en kokers in de online configurator te bestellen. De samenwerking biedt klanten een bredere keuze aan hoogwaardige metaalbewerkingen. Naast het lasersnijden van plaatdelen en buizen kan op het platform namelijk al gebruik gemaakt worden van de metaalbewerkingsprocessen kanten, graveren en kantafronding. Zo kunnen de gewenste metalen producten direct in de juiste maat, vorm en finish worden besteld.

Meer materialen op OrderOn.com

Nadat de integratie met VDL HMI volledig is afgerond, sluit ook VDL Industrial Modules aan. Deze specialist in modulebouw en mechatronische machinebouw breidt het materiaalbereik van de beschikbare metalen op het platform verder uit. Klanten van OrderOn.com profiteren van gespecialiseerde oplossingen op het gebied van roestvrij staal (RVS) en aluminium. Hierdoor is het mogelijk om meer soorten metalen op maat te laten lasersnijden en kanten. Een voorbeeld hiervan is het opnemen van RVS316 in het materiaalassortiment.

VDL-Industrial-Modules-Lasersnijmachine-voor-het-snijden-van-plaatmetaal.jpg
Foto-bijschrift: Lasersnijmachine van VDL Industrial Modules voor het snijden van plaatmetaal.

Voortdurende groei en verbetering

Bart van der Staak, projectleider van OrderOn.com, over de nieuwe ontwikkelingen: “We zijn super enthousiast dat VDL HMI en VDL Industrial Modules zich bij ons platform hebben aangesloten. Hun komst versterkt onze capaciteit om onze klanten een breder scala aan hoogwaardige en diverse metaalbewerkingsdiensten te bieden.”

De samenwerking met VDL HMI en VDL Industrial Modules onderstreept het streven van OrderOn.com naar voortdurende groei en verbetering. Klanten profiteren van een uitgebreider aanbod aan hoogwaardige metaalbewerkingsoplossingen en materialen, ondersteund door de gecombineerde expertise van VDL Technics, VDL HMI en VDL Industrial Modules.