Duurzaamheid bij VDL Assembly

Streven naar een Groenere Toekomst

 

Milieubewust produceren

Bij VDL Assembly zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op het milieu door duurzame productiepraktijken te omarmen. We begrijpen de urgentie van milieubescherming en streven er voortdurend naar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Verpakkingsvrije Productie

Een van onze belangrijkste initiatieven is het streven naar plasticvrije productie. Door alternatieve materialen te gebruiken en slimme ontwerpen te implementeren, verminderen we ons gebruik van plastic in al onze processen. Dit vermindert niet alleen onze impact op het milieu, maar draagt ook bij aan een schonere en gezondere planeet.

 

Transport Verminderen

Door al onze activiteiten binnenshuis uit te voeren, minimaliseren we niet alleen ons transport, maar verminderen we ook onze CO2-uitstoot aanzienlijk. Dit stelt ons in staat om efficiënter te werken en tegelijkertijd onze impact op het milieu te verminderen. 

Samenwerken voor Duurzaamheid

Bij VDL Assembly geloven we in samenwerking en partnerschappen om onze duurzaamheidsdoelen te bereiken. We werken samen met leveranciers, klanten en andere belanghebbenden om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en duurzame praktijken te bevorderen in de gehele toeleveringsketen.

Sustainable Development Goals

Bij VDL is het onze ambitie om een gestructureerde bijdrage te leveren aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de VN. Om dit te realiseren, zijn we een samenwerking aangegaan met UNICEF, de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties. Samen brengen we de verschillende onderdelen van onze toeleveringsketen in kaart om ervoor te zorgen dat de grondstoffen die we gebruiken vrij zijn van kinderarbeid. Daarnaast ondersteunt UNICEF ons bij het opzetten van een structuur waarmee we de bijdrage die VDL levert aan de mondiale duurzaamheidsdoelstellingen inzichtelijk kunnen maken.

Bij VDL zijn we toegewijd aan het bouwen van een duurzame toekomst. Door samen te werken met organisaties zoals UNICEF streven we ernaar om onze verantwoordelijkheden op het gebied van maatschappij en milieu te vervullen. Samen werken we aan een wereld waarin de SDG's werkelijkheid worden en waarin de welvaart eerlijk verdeeld is en de planeet bloeit.