VDL ASSEMBLY

ASSEMBLY ALS KERN,

SUPPLY CHAIN ALS KRACHT

OVER VDL ASSEMBLY

Bij VDL Assembly staat het realiseren van een kostenefficiënte serieproductie en het voortdurend verbeteren van onze processen centraal. Dit in nauwe samenwerking met onze partners. Onze reputatie als betrouwbare en flexibele partner is gegroeid dankzij ons vermogen om het volledige traject van conceptontwikkeling tot verzending te beheren. We streven constant naar optimalisatie mogelijkheden en verbeteren samen met onze partners, schouder aan schouder. 

 

Het is onze nauwe samenwerking met partners die ons in staat stelt om hoogwaardige mechatronische systemen te ontwikkelen en te leveren. Wij streven ernaar de ideale productiepartner te zijn voor onze klanten, zodat zij zich kunnen concentreren op de commerciële aspecten en de doorontwikkeling van hun product. Als onderdeel van VDL Groep benutten we van een rijke bron aan expertise en middelen, wat onze wendbaarheid en efficiëntie versterkt.

De waarde van onze medewerkers staat bij ons centraal in alles wat we doen. We erkennen dat zij de ruggengraat vormen van ons succes en dat hun toewijding en expertise de drijvende kracht zijn achter onze prestaties. Dit team gaat diep in op elk vraagstuk, onderzoeken materialen, technologieën en leveranciers, om kosteneffectieve productiemethoden te realiseren en en voortdurend te streven naar innovatieve oplossingen.

Onze voortdurende inspanningen op het gebied van innoveren en automatiseren stellen ons in staat om voorop te blijven lopen in technologische ontwikkelingen en procesverbeteringen, waarbij we altijd de menselijke factor, onze collega's, prioriteren. 

 

Lees meer
Lees meer
Markten
Productieoppervlakte
Klantgericht
%
Ervaring
jaar