Strategie

Bij VDL Assembly is onze strategie gericht op het verwezenlijken van onze missie en visie. We streven ernaar om onze klanten actief te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de optimale oplossing voor hun behoeften. Dit doen we door nauw samen te werken met strategische partners, waarbij ons gezamenlijk succes centraal staat. Deze gezamelijke groei behalen wij door continu te zoeken naar optimalisatie mogelijkheden.

 

Transparantie is een kernwaarde binnen ons bedrijf. We geloven in openheid van zaken en bieden inzicht in onze processen en besluitvorming. Door voortdurend te investeren in innovatie en procesoptimalisatie blijven we streven naar verbetering, waardoor de klant samen met ons verbeterd.

Ons team van betrokken en veerkrachtige medewerkers vormt de ruggengraat van onze organisatie. Ze worden aangemoedigd om verantwoordelijkheid te nemen en zichzelf continu uit te dagen. Duurzaamheid, veiligheid en milieubewustzijn zijn integrale onderdelen van al onze activiteiten.

Bij VDL Assembly streven we naar een gezonde balans tussen kwaliteit, duurzaamheid, logistiek, techniek en kosten. Ons doel is om optimale prestaties op elk gebied te leveren, waardoor we onze klanten de best mogelijke oplossingen kunnen bieden.

Lees meer
Lees meer
Markten
Productieoppervlakte
Klantgericht
%
Ervaring
jaar